Reviews Epoxy workshops

Duidelijke en leuke uitleg!

Wat hebben John en ik genoten van de workshop. Dankzij je duidelijke en leuke uitleg genoeg geleerd om lekker aan de slag te gaan. Ook tijdens het werk boden jij en je assistenten genoeg hulp en er werd fijn meegedacht om het gewenste resultaat zo goed mogelijk te bereiken. Wat ik ook heel prettig vond, zijn de mooie grote werkplekken. Ook leuk om de andere cursisten te ontmoeten en hun werk te bekijken en dat alles onder het genot van een hapje en een drankje.
En nu staat boven in mijn huis mijn gevouwen vaas uit te harden en is mijn hoofd gevuld met heel veel ideeën, die er allemaal uit willen. Het eerste project wordt een blad met marmereffect voor een salontafel. De epoxy staat klaar!
Nogmaals: Dank je wel!
 

Mirjam

De workshop gaf mij een boost!

Na gehannes, gekledder en geklooi met epoxy thuis, wist ik wel dat ik het erg leuk vond, maar ai : wat lastig. De workshop in Amersfoort gaf mij de “boost” om door te gaan. Met meer kennis, inspiratie, de gezelligheid daar én een werkstuk heb ik er een verslaving bij. 

Roelien

Wat een leuke dag hebben mijn man en ik gehad!

Als kadootje had mijn man het van mij gekregen omdat ik zelf al sieraden giet met epoxy en mijn man ook verslaafd wilde maken aan het werken met epoxy.

De workshop was zeer duidelijk, leerzaam en vooral heel goed verzorgd. Genoeg drinken en lekkers hadden jullie staan. Voor ons zeker niet de laatste workshop bij jullie. Bedankt voor jullie deskundigheid qua epoxyen vooral ook de gezelligheid.

Jacq

Dankjewel!

Dankjewel voor de gezellige workshop en je gastvrijheid. We hebben een leuke dag gehad! 

Rianne

Al bezig met het volgend project!

Nogmaals bedankt voor de ontzettend leuke workshop en alle hulp en informatie!Ik ben al bezig aan mijn volgende project.

Elianne

Professioneel en nazorg!

Wat was dit een goede en professionele epoxy-workshop.

Mijn dochters en en ikzelf hebben genoten en heel veel geleerd én daarna nog een goede en uitgebreide nazorg via de mail.

Wij kunnen vooruit!

Els

Leerzame en gezellige workshop!

Met ons vieren hebben we een ontzettend leuke, leerzame en gezellige workshop epoxy gieten gehad. En niet te vergeten: we gingen naar huis met 4 mooie kunstwerken! Voor ons was het de eerste keer dat we een kunstwerk van epoxy hebben gemaakt. En zeker niet de laatste keer. Wat is het leuk. Al die mooie vormen, kleuren en creativiteit.
De sfeer was ook heel gezellig en ontspannen. Mede door hoe Antoynette (en Teddy haar man) de dag hebben verzorgd, top!

Annemarie

Leuke middag!

 
Dank jullie wel voor de leuke middag en alle tips en trucs . 
 

Groet van ons, Conny en Ton

Goed verzorgd!

We vonden het erg leuk en gezellig om een workshop bij je te volgen, goed verzorgd ook allemaal.

Hermien

 Lots of fun!

Thanks Antoynette,

It was lots of fun.

Alice

Leuke sfeer! 

Hola!
Was super gezellig! Wat een leuke sfeer hing er! 

Jeroen

 

Doe jij ook mee met deze superleuke workshop!